delicious-magazine

Wees niet te laat

Maatwerk kerstpakketten worden veel gevraagd en kosten veel tijd om te produceren. Zo moeten eerst alle producten gekozen en verzameld worden. Vervolgens komt de ontwikkeling van de verpakking aan bod (indien je niet voor een bestaand model kiest). Na deze twee stappen moet alles nog ingepakt, verpakt en uiteindelijk verzonden worden. Om je bestelling tijdig geleverd te krijgen is het belangrijk dit proces vroeg te starten.

Bekijk de webshops

Je wil natuurlijk dat je maatwerk kerstpakket van hoge kwaliteit is. Om hiervan verzekerd te zijn is het belangrijk om meerdere webshops met elkaar te vergelijken. Doen ze überhaupt wel aan maatwerk kerstpakketten? Wat is de minimale bestelhoeveelheid? Hoe hoog zijn de kosten? Allemaal vragen die relevant zijn bij het bestellen van maatwerk kerstpakketten. Daarnaast is het belangrijk om tijdens het proces goed te blijven communiceren met de webshop, om eventuele moeilijkheden te voorkomen of op te lossen.

Maak het passend

Een maatwerk kerstpakket samenstellen is natuurlijk erg leuk, maar let wel op wat voor producten je erin doet. Alleen maar non-food producten is niet zo gezellig voor tijdens de kerstdagen, terwijl alleen maar food producten juist een gezellige maaltijd kunnen creëren. Het beste is om dit te balanceren. Dus bijvoorbeeld één non-food product en de rest allemaal lekkernijen. Om het pakket nog sfeervoller te maken kan je gebruik maken van een bepaald thema, zoals Wok of Amerikaans. Niet zeker welk thema je moet kiezen? Kijk dan eens rond in het bedrijf. Welke kleuren komen er veel voor? Wat zijn de doelstellingen? Wat voor werk doet het personeel? Daarnaast kan je letten op de trends die online te vinden zijn. Deze worden veel gekocht en zijn dan ook zeker geliefd!