delicious-magazine

Pak het groots aan

Misschien niet vernieuwend, maar een groot kerstpakket gevuld met veel leuke en lekkere artikelen is altijd raak. Deze kerstpakketten worden elk jaar weer massaal gekocht en heten ook wel XL kerstpakketten. Zeg nou zelf, je ontvangt liever tien zakken lekkernijen dan twee, toch? 

Denk aan de aarde

Een wereldwijde trend is om meer aan het milieu en de dieren te denken. Zo ook bij kerstpakketten! Dit betekent niet dat het pakket gevuld is met potgrond en plantjes, maar het bevat dan bijvoorbeeld biologische producten, gezonder voedsel en zuinige lampen. We zijn er constant mee bezig, dus een duurzaam kerstpakket hoort er zeker bij.

Amusement is altijd welkom

De laatste jaren zijn we een beetje aan het doordraaien met nutteloze producten. Lelijke schalen,  vazen of fotolijsten zijn niet meer verrassend anno 2020. Weet dat het cadeau niet eens een fysiek iets hoeft te zijn! We houden toch allemaal van een avondje bioscoop of een dagje uit naar de stad? Kerstpakketten met cadeaubonnen zijn daarom een goede optie om als cadeau te doen. Een paar lekkernijen erbij en het pakket zal zeker gewaardeerd worden.

Make it shine!

Er bestaan zoveel kleuren tegenwoordig, dat een saai kerstpakket echt niet meer acceptabel is. Ga voor kleurvolle kerstpakketten met eventueel wat versieringen. Zo zal de ontvanger al een goed gevoel hebben voordat hij of zij het pakket geopend heeft. Zorg er alleen voor dat de inhoud niet enorm gaat tegenvallen, want dan gaan de kleuren niet helpen.