delicious-magazine

Missie en visie

Ons team bestaat uit mensen die verschillende beroepen hebben gehad en dus ook allemaal een andere ervaring hebben met kerstpakketten. Daar zaten ook een aantal negatieve ervaringen tussen, dus hebben wij samen besloten hier iets aan te doen. Met onze website proberen we werkgevers en andere geïnteresseerden in te lichten over hoe je een passend en verrassend kerstpakket kiest. Dit is namelijk erg belangrijk, bij teams van duizend werknemers maar ook bij teams van tien. Het aantal hoort geen rol te spelen, elke medewerker verdient een mooi kerstcadeau. Onze teksten bevatten informatie over onderwerpen als 'Welk kerstpakket moet ik kiezen?', 'Hoe zit het met de belasting?' en 'Hoe kan ik kerstpakketten online bestellen?'. We proberen de artikelen op zo een manier te schrijven dat het kort maar duidelijk is, zodat je snel verder kunt met het zoeken naar kerstpakketten. Naast de informatie die wij bieden, delen wij ook verschillende tips die gebaseerd zijn op onze ervaringen als werknemer. Alles wat je wil weten over kerstpakketten kun je hier vinden. Mocht dit niet het geval zijn? Dan ontvangen wij graag een bericht. Onze taak is om ervoor te zorgen dat alle werknemers thuis komen met een perfect kerstpakket. Doet jij met ons mee?

Wij garanderen u de beste hulp

Doordat ons team in verschillende sectoren heeft gewerkt en diverse kerstpakketten heeft ontvangen, weten wij als geen ander wat de mogelijke reacties zijn en hoe deze kunnen ontstaan. Daarnaast doen wij dagelijks onderzoek naar mogelijke innovaties binnen de kerstpakkettenwereld. Kerstpakketten blijven veranderen en zo onze kennis ook. Wij zijn continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verwerken deze direct in onze teksten. Zo lees je enkel nuttige en kloppende informatie. 

Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom

Heb je nog vragen of opmerkingen over de teksten? Stuur deze dan gerust. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen, elke keer weer.