delicious-magazine

Unieke lokale kerstpakketten 2023

In 2023 willen bedrijven unieke lokale kerstpakketten geven. Deze kerstpakketten bevatten lokale streekproducten, waardoor het cadeaupakket persoonlijker overkomt en uniek is voor de streek waarin het gegeven wordt. Zo kunnen bedrijven een persoonlijk gebaar maken met het kerstpakket.

Verhoogde vrije ruimte 2023

In 2023 is de vrije ruimte verhoogd. Hierdoor is er meer budget voor kerstpakketten beschikbaar. De vrije ruimte werd verhoogd als reactie op de gestegen levenskosten dit jaar.

Dag van de zorg cadeau

Niet alleen met Kerstmis kunnen bedrijven kerstpakketten bestellen; ook de dag van de zorg is een populair geefmoment. Daarom staat de dag van de zorg steeds meer in de spotlights bij kerstpakketten groothandels. Bestel jij dit jaar een dag van de zorg cadeau?

5 unieke kerstpakket ideeën

Weet jij al welk kerstpakket jij wil bestellen? Lees hier 5 unieke kerstpakket ideeën voor inspiratie!

Kerstpakketten trends

Drie kerstpakketten leveranciers vertellen over de kerstpakketten trends voor 2023. Voor het duurzame kerstpakket staat dit jaar in de belangstelling.

Originele ideeën voor kerstpakketten en pop-up kerstmarkten voor bedrijven

Wil jij die jaar een unieke kerstborrel organiseren voor je personeel en zakelijke relatie? Bekijk dan deze unieke kerstpakketten en pop-up kerstmarkt ideeën voor bedrijven voor de meest creatieve kerstpakketten trends van 2023.

Limburgse kerstpakketten trend

In Limburg is het lokale kerstpakket dé trend van 2023. Met deze bijzondere Limburgse kerstpakketten kun je lokale ondernemers steunen en je medewerkers laten genieten van de rijke Limburgse cultuur tijdens de kerstborrel.

Lokale kerstpakketten en kerstmarkten

Nieuwe trends in 2023 draaien om duurzaamheid en unieke kerstborrels. Lokale kerstpakketten en kerstmarkten maken het mogelijk voor bedrijven om een positieve impact te maken op het milieu en hun medewerkers een uniek kerstpakket of optie te bieden.

Trend rondom gezonde kerstpakketten..,

Drie medewerkers van kerstpakketten groothandels geven aan hoe zij tegen het 'gezonde kerstpakket' trend aankijken en welk traditioneel kerstproduct we in 2022 kunnen verwachten. De verkoop van de gezonde kerstpakketten stijgt doordat meer en meer mensen zich bewust zijn van de gezondheidsvoordelen van gezond eten zoals groenten en fruit!

Een biologisch kerstpakket?

Bewust eten met gezonde en biologische kerstpakketten is de trend van bewust consumeren. Omdat meer mensen lokaal geproduceerd voedsel willen eten, zeiden drie groothandels dat ze verwachten dat bedrijven dit soort geschenken gaan aanbieden aan klanten die ze liever kopen - ook al is het niet per se goedkoper of beter van smaak dan andere aangeboden opties...

Kerstpakketten groothandels waarschuwen voor hoge kosten

De opwinding neemt toe naarmate Kerstmis snel nadert. We spraken met drie medewerkers van kerstpakketten leveranciers over wat er dit jaar zou kunnen gebeuren: "Ik heb geruchten gehoord over een aanstaande Corona Piek", zegt een medewerker, terwijl een andere in gesprek raakte en zei dat ze bang was dat de zaken nog schaarser zouden worden dan normaal. Wat kun jij verwachten? Lees het hier.

In augustus al kerstpakketten bestellen?

Kerstmis nadert snel en werkgevers zijn druk bezig met het bestellen van cadeaus voor hun personeel. In dit artikel spraken wij spraken drie medewerkers die werkzaam zijn binnen de kerstpakkettengroothandel over wat zij ervaren tijdens de piekdagen: "Het is altijd hectisch", zei een medewerker. 

Een zeer zichtbare trend...

In de aanloop naar Kerstmis bestellen mensen al in hoog tempo hun cadeaus. Een thema dat in 2022 extra aandacht krijgt, zijn duurzame pakketten voor de festiviteiten en vieringen van dit jaar! we vroegen medewerkers van drie verschillende groothandels naar hun ervaringen met dit soort kerstpakketten.

Gezonde kerstpakketten in 2022

Het is niet alleen het seizoen van het geven van geschenken dat de vriendelijkheid van bedrijven naar voren brengt. Vele werkgevers zorgen ervoor dat hun werknemers gezonde snacks en zelfs sportschoollidmaatschappen krijgen. Deze inspanning is de afgelopen jaren toegenomen omdat bedrijven erkennen hoe belangrijk het kan zijn voor zowel de mentale gezondheid. Deze trend zette zich voort in het kerstpakket.

Steeds meer vraag naar lokale kerstpakketten

De populariteit van lokale, milieuvriendelijke kerstpakketten is dit jaar ongekend hoog. De reden hier achter lijkt eenvoudig genoeg: veel mensen geloven dat het tegenwoordig belangrijk genoeg is om ook terug te geven door bewust te zijn van wat we gebruiken en waar onze goederen vandaan komen. 

Personeelstekorten en inflatie in 2022, wat doet dit met kerst?

Vandaag de dag spelen er een aantal onzekerheden, denk bijvoorbeeld aan de stijgende prijzen door recordverbrekende inflatie of aan het personeelstekort. Wij hebben in dit onderzoek een aantal vragen gesteld aan de grotere kerstpakkettenleveranciers.

De leukste kerstpakketten ideeën voor dit jaar...

Met zoveel coole cadeaus op de markt, is het moeilijk om te beslissen wat iemand het meest speciaal zal laten voelen. We hebben gebrainstormd over een aantal geweldige suggesties die kunnen worden afgestemd op hoe u ze wilt: van iets praktisch en nuttigs tot trendy van stijl of duur, maar oh zo de moeite waard - het is moeilijk kiezen tussen deze opties als ze zo zijn goed!! Lees hier meer over onze ideeën.

Ontwikkelingen binnen de WKR regeling

De vrije ruimte onder de werkkostenregeling is weer veranderd! En nu het tijd is om uw kerstpakketten te bestellen, moet u de belastingregels eens nader bekijken. Daarom leggen we uit wat er dit jaar anders is en vroegen we medewerkers van drie populaire bedrijven om advies over hoe werkgevers zich het beste kunnen voorbereiden voordat ze dergelijke beslissingen nemen (of juist niet).

Ontwijken de kerstpakketten corona dit jaar?

Voorgaande jaren hebben wij allemaal last gehad van corona en dit merkte je zelfs in de kerstpakketten branche. Net zoals alle andere organisaties zijn kerstpakkettenleveranciers op de proef gesteld om creatief om te gaan met de omstandigheden. Maar hoe staat het ervoor in 2022? In dit artikel nemen wij je mee in een onderzoek bij drie verschillende spelers! 

Inflatie leidt tot grotere kerstpakketten

Met de prijsstijgingen voor kerstpakketten en personeelstekorten bij pakstations vreesden veel leveranciers dat er dit jaar minder mensen kleine cadeautjes zouden kopen. Wij deden hier onderzoek naar in dit artikel. Gelukkig is niets minder waar! Nu de meeste bestellingen zijn ontvangen, kunnen ze de medewerkers geruststellen: er zitten veel grote, handige cadeaus in die kleine dozen die we allemaal zo goed kennen...

Kerstpakketten in de aantocht in Suriname?

Nederlanders hebben een lange kersttraditie die nu wordt nagevolgd in Suriname. Het beroemdste exportproduct van Nederland, de nederige mand of 'krat' zoals ze elders in Europa en daarbuiten bekend zijn, is door dit kleine Zuid-Amerikaanse land omarmd vanwege hun eigen unieke kijk op wat daar ooit alleen werd beoefend voordat het wereldwijd werd geïntroduceerd. 

Gezonde kerstpakketten in de aantocht?

Dit is de tijd van het jaar waarin families samenkomen om feest te vieren. Voor velen is het ook een kans voor werkgevers en werknemers om iets terug te doen na al dat harde werken in de herfstmaanden door ze te overladen met een feestelijk Hollands kerstpakket! Een eeuwenoude traditie in Nederland is uitgegroeid tot iets waar mensen ook met spanning naar uitkijken - het uitwisselen van het kerstpakket!

Wat zijn de verschillende soorten kerstpakketten?

Wat is het beste soort kerstcadeau voor jouw bedrijf? We vroegen 3 experts die werkzaam zijn in een cadeaugroothandel om hun mening hierover te geven! Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, van luxe mandjes met wijn en kaas of exotisch fruit tot laaggeprijsde pakketten die alleen essentiële items bevatten.